Розділ 2 КОРМОПРИГОТУВАННЯ

 

Успішне і ефективне ведення тваринництва залежить від забезпеченості кормами, зниження затрат на кормо виробництво і покращення якості кормів. Через низький рівень годівлі потенціальна продуктивність тварин становить лише 50…60%.

Головною задачею галузі є розробка наукових основ – ресурсо- і енергозберігаючих, економічних безпечних систем кормовиробництва і кормозаготівлі, що забезпечують підвищення стану кормової бази тваринництва, покращення родючості ґрунтів і збереження довкілля.

З перших лекцій нам відомо, що виробництво продукції тваринництва необхідно розглядати як складну біотехнічну систему, в якій тварина є основним засобом виробництва, що переробляє біологічним шляхом корм у високоцінні продукти харчування. У цій системі корми є вхідним продуктом переробки. вони забезпечують тваринам поживні речовини, які необхідні їм для підтримання життєдіяльності організму і виробництва продукції.

КОРМОПРИГОТУВАЛЬНІ ЗАВОДИ SKIOLD

Ваш браузер не поддерживает JWPlayer