6.4 Фаршезмішувачі
Перед початком роботи фаршезмішувача перевіряють наявність змащення у
всіх точках, а також заземлення машини; натяг ременів привода гвинтів. Потім
випробовують на холостому ходу дію електромоторів, магнітного пускача, а також реверсивного обертання місильних гвинтів і перекидання корита
й перевіряють відключення місильних гвинтів при відкриванні
кришки.
Під час експлуатації стежать за роботою зубчастих і черв'ячних передач,
нагріванням підшипників (температура нагрівання не повинна перевищувати 50 ºС); не допускають
роботи місильних гвинтів з відкритою кришкою й фаршезмішувача зі знятими
кришками й щитками тумб і станини; категорично забороняється відкривати кришку
правої тумби при включеному загальному пакетному вмикачі; при відкриванні кришки
фіксатор обмежить підйом її до верхньої крайки корита. Щоб зняти кришку,
необхідно лівою рукою фіксатор трохи відвести на себе, а правою – зняти
кришку.
Фаршезмішувачі змазують згідно зі схемою змащення.
При мийці фаршезмішувача стежать за тим, щоб вода не попадала в
електроапаратуру.