ЗМІСТ

 

Вступ

1. Організація експлуатації обладнання

1.1 Організаційні форми технічного обслуговування й нагляду

1.2 Складання графіка завантаження машин і механізмів

1.3 Визначення кількості ТО машин і механізмів

1.4 Складання графіка машиновикористання

2. Експлуатація обладнання для переробки молока

2.1 Сепаратори

2.2 Резервуари для молока

2.3 Очисник-охолоджувач молока

2.4 Казани пароутворювачі

2.5 Вакуумні казани

2.6 Теплообмінні апарати

2.7 Відцентрові насоси

2.8 Водокольцеві вакуум-насоси

2.9 Вентилятори

3. Експлуатація обладнання для забою худоби й оброблення туш

3.1 Обладнання для оглушення тварин

3.2 Агрегати для механічної зйомки шкір

3.3 Обладнання для розпилювання туш

3.4 Обладнання для теплової обробки й очищення туш

3.5 Підйомно-транспортне обладнання

4. Експлуатація обладнання для обробки субпродуктів

4.1 Обладнання для обробки м’ясо кісткових субпродуктів

4.2 Машини для обробки слизуватих і шерстних субпродуктів

4.3 Обладнання для обробки м’якотних субпродуктів

4.4 Обладнання для обробки кишок

4.5 Обладнання для виробництва харчових жирів

5. Експлуатація обладнання цехів технічних продуктів

5.1 Кісткоподрібнювальні машини

5.2 Різально-мийна машина РМ-1

5.3 Вакуумні горизонтальні казани

6. Експлуатація обладнання ковбасних цехів

6.1 Вовчки

6.2 Куттери

6.3 Шпигорізки

6.4 Фаршезмішувачі

6.5 Агрегат К6-АТИМ-2

6.6 Обладнання для варіння сировини

6.7 Обладнання для дозування й формування виробів

7. Експлуатація холодильних установок

7.1 Поршневі компресори

7.2 Конденсатори

7.3 Випарники

7.4 Ресивери

7.5 Проміжні посудини

7.6 Повітроохолоджувачі й остудні батареї

7.7 Запірно-регулююча арматури й прилади автоматичного керування й контролю

7.8 Додавання в систему масла і його випуск

7.9 Видалення з системи газів, що не конденсуються

7.10 Додавання в систему холодоагенту й холодоносія і їх видалення

7.11 Перепуск холодоагенту з конденсатора у випарник і з випарника в конденсатор