ЗМІСТ
1. Організація
експлуатації обладнання
1.1 Організаційні форми технічного обслуговування й
нагляду
1.2 Складання графіка завантаження машин і
механізмів
1.3 Визначення кількості ТО машин і
механізмів
1.4 Складання графіка машиновикористання
2. Експлуатація обладнання для переробки
молока
2.3 Очисник-охолоджувач молока
2.8 Водокольцеві вакуум-насоси
3. Експлуатація обладнання для забою худоби
й оброблення туш
3.1 Обладнання для оглушення тварин
3.2 Агрегати для механічної зйомки шкір
3.3 Обладнання для розпилювання туш
3.4 Обладнання для теплової обробки й очищення
туш
3.5 Підйомно-транспортне обладнання
4. Експлуатація обладнання для обробки
субпродуктів
4.1 Обладнання для обробки м’ясо кісткових
субпродуктів
4.2 Машини для обробки слизуватих і шерстних
субпродуктів
4.3 Обладнання для обробки м’якотних
субпродуктів
4.4 Обладнання для обробки кишок
4.5 Обладнання для виробництва харчових
жирів
5. Експлуатація обладнання цехів технічних
продуктів
5.1 Кісткоподрібнювальні машини
5.2 Різально-мийна машина РМ-1
5.3 Вакуумні горизонтальні казани
6. Експлуатація обладнання ковбасних
цехів
6.6 Обладнання для варіння сировини
6.7 Обладнання для дозування й формування
виробів
7. Експлуатація холодильних
установок
7.6 Повітроохолоджувачі й остудні батареї
7.7 Запірно-регулююча арматури й прилади автоматичного керування й
контролю
7.8 Додавання в систему масла і його випуск
7.9 Видалення з системи газів, що не
конденсуються
7.10 Додавання в систему холодоагенту й холодоносія і їх
видалення
7.11 Перепуск холодоагенту з конденсатора у випарник і з випарника
в конденсатор