6.3 Лінія виробництва подового хліба
Лінія (рисунок 1.6) застосовується на великих і середніх підприємствах. Перша і третя ділянка цієї лінії аналогічні описаній вище лінії батоноподібних виробів (рисунок 1.4).
Рисунок 1.6 – Схема
лінії виробництва подового хліба:
1 – дозуюча станція; 2 – тістомісильна машина; 3 – бункер для шумування опари; 4 – пристрій для подачі опари; 5 – дозуюча станція; 6 – тістомісильна машина для тіста; 7 – пристрій для подачі тіста; 8 – тістоділильна машина; 9 – тістоокруглююча машина; 10 – конвеєр; 11 – агрегат розстоювання; 12 – хлібопекарська піч.
Основне виробництво відрізняється пристроєм для укладання тістових заготівель у колиски розстійного агрегату, розстійним агрегатом і відсутністю машини для закачування тіста і надрізчика. Печі можуть бути з тунельною і тупиковою пекарною камерою.