6 Основні схеми потоково-технологічних ліній
6.1
Лінія виробництва хлібобулочних виробів з безперервним приготуванням
тіста
6.2
Лінія виробництва батоноподібних виробів
6.3 Лінія виробництва подового
хліба
З'єднання машин і агрегатів у потоково-технологічні лінії при виробництві хлібобулочних виробів забезпечує
повну механізацію процесу і створюють умови для значного підвищення
продуктивності праці, зниження собівартості і підвищення якості
продукції.
Потокові лінії можна розділити на:
–
лінії для виробництва
хлібобулочних виробів;
–
лінії для виробництва
батоноподібних виробів;
–
лінії для виробництва
подового хліба;
–
лінії для виробництва
формових сортів хліба;
–
лінії універсальні малих
хлібопекарень.