6 Основні схеми потоково-технологічних ліній

6.1  Лінія виробництва хлібобулочних виробів з безперервним приготуванням тіста

6.2  Лінія виробництва батоноподібних виробів

6.3  Лінія виробництва подового хліба

6.4  Лінія виробництва формових сортів хліба

6.5  Лінії малих підприємств

 

З'єднання машин і агрегатів у потоково-технологічні лінії при виробництві хлібобулочних виробів забезпечує повну механізацію процесу і створюють умови для значного підвищення продуктивності праці, зниження собівартості і підвищення якості продукції.

              Потокові лінії можна розділити на:

        лінії для виробництва хлібобулочних виробів;

        лінії для виробництва батоноподібних виробів;

        лінії для виробництва подового хліба;

        лінії для виробництва формових сортів хліба;

        лінії універсальні малих хлібопекарень.

 

До змісту