6.1 Лінія виробництва хлібобулочних виробів з безперервним приготуванням тіста

Лінія (рис. 1.3) призначена для готування хліба опарним способом, що забезпечує високу якість хліба і використовується на великих хлібокомбінатах і хлібозаводах.

image045.png

 

Рисунок 1.3 – Схема лінії виробництва хлібобулочних виробів з безупинним приготуванням тіста:

1 – пристрій для дозування; 2 – тістомісильна машина для замісу опари; 3 – корито шумування для опари; 4 – шнековий дозатор; 5 – дозатори; 6 – тістомісильна машина; 7 – корито шумування для тіста; 8 – ділитель для тіста; 9 – округлювач; 10 – похилий ковшовий транспортер; 11 – закаточна машина; 12 – стрічковий транспортер попередньої розстійки; 13 – буфер остаточної розстійки; 14 – надрізчики; 15 – піч.

 

До змісту