6.1 Лінія виробництва хлібобулочних виробів з безперервним приготуванням тіста
Лінія (рис. 1.3) призначена для готування хліба опарним способом, що забезпечує високу якість хліба і використовується на великих хлібокомбінатах і хлібозаводах.
Рисунок 1.3 – Схема лінії виробництва
хлібобулочних виробів з безупинним приготуванням
тіста:
1 – пристрій для дозування; 2 – тістомісильна
машина для замісу опари; 3 – корито шумування для опари; 4 – шнековий дозатор; 5
– дозатори; 6 – тістомісильна машина; 7 – корито шумування для тіста; 8 –
ділитель для тіста; 9 – округлювач; 10 – похилий ковшовий транспортер; 11 –
закаточна машина; 12 – стрічковий транспортер попередньої розстійки; 13 – буфер
остаточної розстійки; 14 – надрізчики; 15 – піч.