ЗАГАЛЬНІ ВІДОМОСТІ ПРО ОБЛАДНАННЯ ПІДПРИЄМСТВ З ВИРОБНИЦТВА ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ

  • ПРО ЕЛЕКТРОННИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК
  • ЗМІСТ

5 Класифікація устаткування підприємства з виробництва хлібобулочних виробів

 

5.1  Загальні відомості про підприємство з виробництва хлібобулочних виробів

5.2  Класифікація устаткування хлібопекарських підприємств

 

 

До змісту

 

 
    • 1 Структурні елементи машин, апаратів і потоково-технологічних ліній
    • 1.1 Машини
    • 1.2 Апарати
    • 1.3 Потокові лінії
    • 2 Основні вимоги до технологічних машин і апаратів
    • 3 Основні правила експлуатації устаткування
    • 4 Загальні вимоги безпеки до основних елементів устаткування й органів його керування
    • 4.1 Загальні вимоги безпеки
    • 4.2 Засоби огородження небезпечних зон
    • 4.3 Огороджувальні пристрої
    • 4.4 Запобіжні пристрої
    • 4.5 Пристрої, що сигналізують
    • 4.6 Дистанційне керування
    • 4.7 Правила розміщення устаткування у виробничому приміщенні
    • 4.8 Умови безпечної експлуатації устаткування
    • 5 Класифікація устаткування підприємства з виробництва хлібобулочних виробів
    • 5.1 Загальні відомості про підприємство з виробництва хлібобулочних виробів
    • 5.2 Класифікація устаткування хлібопекарських підприємств
    • 6 Основні схеми потоково-технологічних ліній
    • 6.1 Лінія виробництва хлібобулочних виробів з безперервним приготуванням тіста
    • 6.2 Лінія виробництва батоноподібних виробів
    • 6.3 Лінія виробництва подового хліба
    • 6.4 Лінія виробництва формових сортів хліба
    • 6.5 Лінії малих підприємств
    • Контрольні питання та тести
 

© ТДАТУ, Петриченко С.В., Олексієнко В.О., Паляничка Н.О., 2020 рік | Free CSS Templates | TurboSite