ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ХЛІБОПЕКАРНОГО ВИРОБНИЦТВА

  • ПРО ЕЛЕКТРОННИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК

6. Обладнання для вистоювання тіста і хлібопекарські печі.

 

6.1. Обладнання для вистоювання тіста.

6.2. Класифікація хлібопекарських печей і вимоги, що пред'являються до них.

6.3. Вимоги до хлібопекарських печей.

6.4. Механізовані печі для виробництва хліба і хлібобулочних виробів.

 
    • ЗМІСТ
    • 1. Класифікація машин та обладнання даної групи машин.
    • 2. Механізація підготовки сировини до виробництва.
    • 2.1. Зберігання і транспортування борошна.
    • 2.2. Технологічне обладнання для змішування і просіювання борошна.
    • 2.3. Машини і устаткування для дозування компонентів.
    • 3. Технологічне обладнання для приготування тіста.
    • 3.1. Класифікація способів приготування тіста.
    • 3.2. Класифікація тістомісильних машин.
    • 3.3. Устаткування для бродіння тіста.
    • 4. Тістоділильні машини.
    • 4.1. Класифікація тістоділильних машин.
    • 4.2. Вимоги до тістоділильних машин.
    • 5. Обладнання для формування тіста.
    • 5.1. Класифікація тістоокруглювальних машин.
    • 5.3. Вимоги до тістоформувальних машин.
    • 6. Обладнання для вистоювання тіста і хлібопекарські печі.
    • 6.1. Обладнання для вистоювання тіста.
    • 6.2. Класифікація хлібопекарських печей і вимоги, що пред'являються до них.
    • 6.3. Вимоги до хлібопекарських печей.
    • 6.4. Механізовані печі для виробництва хліба і хлібобулочних виробів.
 

© Самойчук К.О., Паляничка Н.О., Лівик Н.В., ТДАТУ, 2021 р. | Free CSS Templates | TurboSite