ЛІТЕРАТУРА
1. Пивоваріння. Терміни та визначення понять. — На заміну ДСТУ 3139-95;
Чинний від 2015-11-01. — Київ: УкрНДНЦ, 2015. — III, 27 с. — (Національний
стандарт України). — Бібліогр.: 26 с.
2. Технологія виробництва пива: навч. посібник для студ. спец. 27.04
«Технологія бродильних виробництв і виноробство» / П. В. Колотуша; Український
держ. ун-т харчових технологій. — К. : [б.в.], 1995. — 228
с.
3. Технологія пива: навч. посібник для студ. усіх форм навч. напряму
«Харчова технологія та інженерія» / Л. А. Данилова, П. О. Некрасов ;
Національний технічний ун-т «Харківський політехнічний ін-т». — Х. : НТУ «ХПІ»,
2006. — 224 с.: рис., табл. — Бібліогр.: 197 с.
4. Технологія солоду та пива: підручник для студ. вищих закл. освіти, що
навч. за спец. «Технологія бродильних виробництв і виноробства» / В. А.
Домарецький. — К. : Урожай, 1999. — 542 с.: рис.
5. Хміль та пиво в Україні з давнини до сьогодення / М. Ю. Костриця, Й. Г.
Рейтман; ред. Й. Г. Рейтман; Ін-т сіл. госп-ва Полісся. — Житомир: [б.в.], 1997.
— 238 с.