ПРО ЕЛЕКТРОННИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК
Автори:
– співробітники
кафедри «Обладнання переробних і
харчових виробництв імені професора Ф.Ю. Ялпачика» Таврійського державного
агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного:
Самойчук
К.О. – доктор технічних наук,
професор, завідувач кафедри;
Пупинін А.А. – завідувач лабораторії кафедри, асистент;
В електронному навчальному посібнику
«ОСНОВИ ТЕХНОЛОГІЇ ПИВОВАРІННЯ» розкриті основні технологічні процеси, які
реалізуються у сучасному пивоварінні.
Посібник рекомендований для вивчення дисципліни ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОБЛАДНАННЯ ГАЛУЗІ здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 133 "Галузеве машинобудування". Матеріали посібника можуть використовуватися інженерно-технологічними працівниками, які займаються технологічним процесом виробництва пива.