Література.
1. Обладнання
підприємств переробної та харчової промисловості / І.С. Гулий та ін. / Під ред.
І.С. Гулого. К. : 2001. 576с
2. Кавецкий Г. Д.,
Васильев Б. В. Процессы и аппараты пищевой технологи. 2-е изд., перераб. и доп.
М. : Колос, 1999. 551 с.
3. Процеси та
апарати харчових виробництв : підручник / Поперечний А. М., Черевко О. І.,
Гаркуша В. Б., Кирпиченко Н. В. ; за ред. А. М. Поперечного. К. : Центр учбової
літератури, 2007. 304 с.
Бойко
В.С., Самойчук К.О., Тарасенко В.Г., Загорко Н.П., Мікульонок І.О., Циб В.Г.
Процеси і апарати харчових виробництв. Механічні процеси і
технології надвисокого тиску. Підручник. –
Мелітополь: Видавничо-поліграфічний центр «Люкс», 2019.
©
Самойчук К.О., Тарасенко В.Г., Бойко В.С., Лівик Н.В., ТДАТУ
2021