ЕКСПЛУАТАЦІЯ ОБЛАДНАННЯ З ВИРОБНИЦТВА КОВБАСНИХ ВИРОБІВ
ПРО ЕЛЕКТРОННИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК
ЗМІСТ
1. Експлуатація устаткування для подрібнення і перемішування сировини
1.1 Вовчки
1.2 Кутери
1.3 Гідравлічні шпигорізки
1.4 Фаршмішалки
ВСТУП
1. Експлуатація устаткування для подрібнення і перемішування сировини
1.1 Вовчки
1.2 Кутери
1.3 Шпигорізки
1.4 Фаршемішалки
2. Експлуатація устаткування для дозування і формування ковбасних
2.1 Шприци
2.2 Напівавтомати для в'язки сосисок і сардельок
2.3 Вимоги безпеки при експлуатації обладнання для формування м'ясопродуктів
3 Експлуатація устаткування для термічної обробки
3.1 Варильні котли
3.2 Термокамери
3.3 Коптильні
3.4 Димогенератори
3.5 Вимоги безпеки при експлуатації обладнання для теплової обробки м'ясопродуктів
СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ