ЕКСПЛУАТАЦІЯ ОБЛАДНАННЯ З ВИРОБНИЦТВА КОВБАСНИХ ВИРОБІВ

  • ПРО ЕЛЕКТРОННИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК
  • ЗМІСТ

ЗМІСТ

ВСТУП

1. Експлуатація устаткування для подрібнення і перемішування сировини

1.1 Вовчки

1.2 Кутери

1.3 Гідравлічні шпигорізки

1.4 Фаршмішалки

2. Експлуатація устаткування для дозування і формування ковбасних виробів

2.1 Шприци

2.2 Напівавтомати для в'язки сардельок

2.3 Вимоги безпеки при експлуатації обладнання для формування м'ясопродуктів

3. Експлуатація устаткування для термічної обробки

3.1 Варильні котли

3.2 Термокамери

3.3 Коптильні

3.4 Димогенератори

3.5 Вимоги безпеки при експлуатації обладнання для теплової обробки м'ясопродуктів

          СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ

 
    • ВСТУП
    • 1. Експлуатація устаткування для подрібнення і перемішування сировини
    • 1.1 Вовчки
    • 1.2 Кутери
    • 1.3 Шпигорізки
    • 1.4 Фаршемішалки
    • 2. Експлуатація устаткування для дозування і формування ковбасних
    • 2.1 Шприци
    • 2.2 Напівавтомати для в'язки сосисок і сардельок
    • 2.3 Вимоги безпеки при експлуатації обладнання для формування м'ясопродуктів
    • 3 Експлуатація устаткування для термічної обробки
    • 3.1 Варильні котли
    • 3.2 Термокамери
    • 3.3 Коптильні
    • 3.4 Димогенератори
    • 3.5 Вимоги безпеки при експлуатації обладнання для теплової обробки м'ясопродуктів
    • СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ
 

© ТДАТУ, Самойчук К.О., Циб В.Г., Пупинін А.А., 2020 рік | Free CSS Templates | TurboSite