ЕКСПЛУАТАЦІЯ ОБЛАДНАННЯ З ВИРОБНИЦТВА КОВБАСНИХ ВИРОБІВ

  • ПРО ЕЛЕКТРОННИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК
  • ЗМІСТ

2.2 Напівавтомати для в'язки сосисок і сардельок

Набивка колбас, сосисок. Шприц ковбасний вакуумний, перекрутник для сосисок ИПКС-047МП(Н)

snimok13.png

 

Машина для виготовлення сосисок. Сосиска автоматично зав'язується та перекручується

snimok14.png

 
    • ВСТУП
    • 1. Експлуатація устаткування для подрібнення і перемішування сировини
    • 1.1 Вовчки
    • 1.2 Кутери
    • 1.3 Шпигорізки
    • 1.4 Фаршемішалки
    • 2. Експлуатація устаткування для дозування і формування ковбасних
    • 2.1 Шприци
    • 2.2 Напівавтомати для в'язки сосисок і сардельок
    • 2.3 Вимоги безпеки при експлуатації обладнання для формування м'ясопродуктів
    • 3 Експлуатація устаткування для термічної обробки
    • 3.1 Варильні котли
    • 3.2 Термокамери
    • 3.3 Коптильні
    • 3.4 Димогенератори
    • 3.5 Вимоги безпеки при експлуатації обладнання для теплової обробки м'ясопродуктів
    • СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ
 

© ТДАТУ, Самойчук К.О., Циб В.Г., Пупинін А.А., 2020 рік | Free CSS Templates | TurboSite