3. Технологічне обладнання для виробництва сухарних виробів.
Сухарний
хліб витримують 12…36год
на полицях вагонеток 1 (рис. 3.1) при
t=10…120С.
Потім розрізається хліборізальною машиною
2 і укладається на стіл 3 в пакети 4, які розміщують на полицях вагонеток 5.
Касети 4 укладають на полиці конвеєрної сушарки 6 і сушать 6…8годин. Після сушки
касети укладають на полиці вагонетки 7 і потім на вибраковочний
стіл 8 і далі на фасування 9 в крафт – мішки 10.
При виробленні здобних сухарів заготовки сухарних плит формуються в машині, яка ділить їх на дрібні часточки, розкачуює та укладає в ряди на листах.
Рис.
3.1 – Схема ПТЛ виробництва сухарних виробів:
1,
5, 7 – вагонетка; 2 – хліборізальна машина;
3 – стіл; 4 – пакети; 6 – сушарка; 8 – вибраковочний
стіл; 9 – фасовка; 10 – крафт-мішки.
Виготовлення
сухарів (відео).