3. Технологічне обладнання для виробництва сухарних виробів.

 

 

image055.jpg

Сухарний хліб витримують 12…36год на полицях вагонеток 1      (рис. 3.1) при t=10…120С. Потім розрізається хліборізальною  машиною 2 і укладається на стіл 3 в пакети 4, які розміщують на полицях вагонеток 5. Касети 4 укладають на полиці конвеєрної сушарки 6 і сушать 6…8годин. Після сушки касети укладають на полиці вагонетки 7 і потім на вибраковочний стіл 8 і далі на фасування 9 в крафт – мішки 10.

При виробленні здобних сухарів заготовки сухарних плит формуються в машині, яка ділить їх на дрібні часточки, розкачуює та укладає в ряди на листах.

 

image057.png

Рис. 3.1 – Схема ПТЛ виробництва сухарних виробів:

1, 5, 7 – вагонетка; 2 – хліборізальна машина; 3 – стіл; 4 – пакети; 6 – сушарка; 8 – вибраковочний стіл; 9 – фасовка; 10 – крафт-мішки.   

 

Виготовлення сухарів (відео).

image059.png