ЗМІСТ

1. Загальні відомості

2. Підготовка зерна до лущення

2.1. Виділення домішок із зернової маси

2.2. Гідротермічне оброблення зерна круп'яних культур

3. Технологічне обладнання для лущення зерна

3.1.Технологічний процес та класифікація обладнання для лущення зерна

3.2. Калібрування зерна лущенням

3.3. Лущильні машини, що впливають на зерно ударами

3.4. Лущильні машини, що впливають на зерно тривалими зусиллями стиску і зрушення

3.5. Лущильні машини, що впливають на зерно нетривалим зусиллям стиску і зрушення

3.6. Лущильні машини, що впливають на зерно тривалим тертям у зоні між робочими органами

4. Обладнання для сортування (збагачення) продуктів лущення

5. Шліфування, полірування та подрібнення ядра круп'яних культур

5.1. Шліфування

5.2. Полірування крупи

5.3. Дроблення ядра

6. Сортування і контроль круп'яної продукції і відходів