ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА БОРОШНА

  • ПРО ЕЛЕКТРОННИЙ ПОСІБНИК
  • 5. Обробка кінцевих продуктів помелу

ЗМІСТ

1.Класифікація технологічного обладнання для подрібнення зерна

2. Обладнання для подрібнення зерна

2.1. Вальцьові верстати ЗМ-2, БВ-2

2.2. Вальцьовий верстат А1-БЗН

2.3. Подрібнювачі ударно-відцентрової дії 

2.4. Подрібнювачі ударно-розтиральної дії

3. Технологічне обладнання для сортування (просіювання) продуктів подрібнення зерна

3.1. Класифікація просіювачів

3.2. Ситові корпуси

3.3. Фактори, які впливають на ефективність процесу просіювання

3.4. Відцентрові просіювачі

4. Сортування (збагачення) проміжних продуктів помелу

        5. Обробка кінцевих продуктів помелу
 
    • ЗМІСТ
    • 1. Класифікація технологічного обладнання для подрібнення зерна
    • 2. Обладнання для подрібнення зерна
    • 2.1. Вальцьові верстати ЗМ-2, БВ-2
    • 2.2. Вальцьовий верстат А1-БЗН
    • 2.3. Подрібнювачі ударно-відцентрової дії
    • 2.4. Подрібнювачі ударно-розтиральної дії
    • 3. Технологічне обладнання для сортування (просіювання) продуктів подрібнення зерна
    • 3.1. Класифікація просіювачів
    • 3.2. Ситові корпуси
    • 3.3. Фактори, які впливають на ефективність про-цесу просіювання
    • 3.4. Відцентрові просіювачі
    • 4. Сортування (збагачення) проміжних продуктів помелу
    • 5. Обробка кінцевих продуктів помелу
 

© ТДАТУ, Самойчук К.О., Паляничка Н.О., Верхоланцева В.О. 2021 рік | Free CSS Templates | TurboSite