МЕХАНІЗАЦІЯ ЗБЕРІГАННЯ ЗЕРНОВИХ ПРОДУКТІВ

  • ПРО ЕЛЕКТРОННИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК
  • ЗМІСТ

ЗМІСТ

1. Сучасний стан харчової переробної промисловості України, тенденції її розвитку

2. Технологічні лінії харчових переробних підприємств та їх класифікація

3. Технологічні та санітарно-гігієнічні вимоги до обладнання

4. Характеристика зернових мас як об’єктів зберігання. Види і типи зерносховищ

5. Технологічне обладнання для прийому, очищення і сортування зерна

             5.1. Обладнання для приймання зерна

             5.2. Обладнання для очищення і сортування зерна

6. Технологічне обладнання для сушіння і збереження зерна. Знезаражування зерна

     6.1. Класифікація сушарок для зерна

     6.2. Шахтні сушарки

     6.3. Барабанні сушарки

     6.4. Камерні сушарки

     6.5. Знезаражування зерна

 

 
    • ЗМІСТ
    • 1. Сучасний стан харчової переробної промисловості України, тенденції її розвитку
    • 2. Технологічні лінії харчових переробних підприємств та їх класифікація
    • 3. Технологічні та санітарно-гігієнічні вимоги до обладнання
    • 4. Характеристика зернових мас як об’єктів зберігання. Види і типи зерносховищ
    • 5. Технологічне обладнання для прийому, очищення і сортування зерна.
    • 5.1. Обладнання для приймання зерна
    • 5.2. Обладнання для очищення і сортування зерна.
    • 6. Технологічне обладнання для сушіння і збереження зерна. Знезаражування зерна.
    • 6.1. Класифікація сушарок для зерна
    • 6.2. Шахтні сушарки
    • 6.3. Барабанні сушарки
    • 6.4. Камерні сушарки
    • 6.5. Знезаражування зерна
 

© ТДАТУ, Самойчук К.О., Поляничка Н.О., Верхоланцева В.О. 2020 рік | Free CSS Templates | TurboSite