СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ
1. Пивоваріння.
Терміни та визначення понять. - На заміну ДСТУ
3139-95; Чинний від 2015-11-01. - Київ: УкрНДНЦ,
2015. - III, 27 с.
- (Національний
стандарт України). - Бібліогр.: с.
26.
2. Технологія
солоду та пива: підручник для студ. вищих закл. освіти, що навч. за спец.
«Технологія бродильних виробництв і виноробства» / В. А. Домарецький. — К. :
Урожай, 1999. - 542 с.:
рис.
3. Хміль та пиво в
Україні з давнини до сьогодення / М. Ю. Костриця, Й. Г. Рейтман; ред. Й. Г.
Рейтман ; Ін-т сіл. госп-ва Полісся. - Житомир:
[б.в.], 1997. - 238 с.Хорунжина
С. И. Биохимические и физико-химические основы технологии солода и пива. — М.:
Колос, 1998.- 312
с.
4. Домарецький В.
А. Технологія солоду і пива: Підруч. для студ. вищ. навч. закл. - К.: ІНКОС,
2004. — 426 с.
© ТДАТУ, Самойчук К.О., Пупинін А.А., Феофанов
М.О.