СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ

1. Пивоваріння. Терміни та визначення понять. - На заміну ДСТУ 3139-95; Чинний від 2015-11-01. - Київ: УкрНДНЦ, 2015. - III, 27 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 26.

2. Технологія солоду та пива: підручник для студ. вищих закл. освіти, що навч. за спец. «Технологія бродильних виробництв і виноробства» / В. А. Домарецький. — К. : Урожай, 1999. - 542 с.: рис.

3. Хміль та пиво в Україні з давнини до сьогодення / М. Ю. Костриця, Й. Г. Рейтман; ред. Й. Г. Рейтман ; Ін-т сіл. госп-ва Полісся. - Житомир: [б.в.], 1997. - 238 с.Хорунжина С. И. Биохимические и физико-химические основы технологии солода и пива. — М.: Колос, 1998.- 312 с.

4. Домарецький В. А. Технологія солоду і пива: Підруч. для студ. вищ. навч. закл. - К.: ІНКОС, 2004. — 426 с.

 

 

 

 

© ТДАТУ, Самойчук К.О., Пупинін А.А., Феофанов М.О.