Page 9 - ЕБМ
P. 9
є енергетичними засобами перемінного тягового класу. В основу
конструктивними розробки, ВЕЗ мають принципову відміну - вони
Слід відзначити, що у порівнянні з усіма розглянутими вище
мо- прово- (Рису- одновісьовий 7. керу-
конструювання класу тягового МТЗ-142 5320 142 26,7 2700 1400-2100 16-20” 16,9-38” це - редуктор важелем або
принципами перемінного В якості енергетичного модуля (ЕМ) даного МЕЗ викорис- трактор кл.2 МЕЗ-200 погоджувальний через здійснюється
їх побудови покладений модульний принцип.
основними засобів диться на основі вивчення будови макетного зразка МЕЗ універса- льно - просапного призначення кл. 2-4 (МЕЗ-200). просапний - нок1). Трактор оснащений двигуном Д-260Т та синхронним валом відбору потужності з характеристикою 5,7 обертів на метр пройде- Коротка технічна характеристика ЕМ МЕЗ- 200 задній міст (ТМ) модуль причеп (рис. 2) з активнопривідними колесами. Він складається з підтримую
Ознайомлення з енергетичних універсально Експлуатаційна маса, кг Потужність двигуна, кВт Енергонасиченість, кВт/т Поздовжня база, мм Колія, мм Шини коліс: передній міст Технологічний карданного приводу
дульних товується ного шляху. допомогою Відключення
Steyr, “Steyr собі у сімейство колісним автономні що
фірмою засобу поєднують з має показали,
австрійською енергетичного одночасно “ВIСГОМ” АТ стикується яка і частині його ВЕЗ зразків
використаній модель Незначною є перспектива використання швидкісних багато- які засобів, якості всюдихіда, самоскида та колісного трактора. В першу чергу розроблене “”УНIIМОГів”, малогабаритні блоково-модульні машини Рубцьов- Найбільшу перевагу із розробок нового типу мають так звані “вивільняємі енергетичні засоби” (ВЕЗ) конструкції ВIСГОМу. ВЕЗ у зборі є однобрусне трьохвісне самохідне шасі класу 2,5-3,5 з ко- лісною формулою 6К4 або 6К6. Як тради
був оригінальну ського індустріального інституту (Росія) та ін. пристрою у засобом
конструкції розробила енергетичних відноситься створення машини фронтального типу. Дослідження
варіант 8300”. цільових них час енергетичним в овочівництві.
яка до під