СПИСОК РЕКОМЕНДОВАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Законодавчі та нормативно-правові
документи:
1. Кулинарная
продукция, реализуемая населению. Общие
технические условия. Общественное питание. ГОСТ 30390-95 – [Введ. в дію
01.07.1998].
2. Про акредитацію органів з оцінки відповідності: [Закон України №
2406 - III] // Уряд, кур'єр. - 2001 р. - 17 трав.
3. Про стандартизацію: [Закон України №2407 - III] // Уряд, кур'єр.
-2001 p.- 17 трав.
4. Про підтвердження відповідності. [Закон України №2352 - III ]//
Уряд, кур'єр. - 2001 р. - 5 квіт.
5. Про порядок розробки та затвердження технологічної документації
на фірмові страви, кулінарні та борошняні кондитерські вироби на підприємствах
громадського харчування: [Наказ М-ва економіки України від 25.09.2000 р.
№210].
6. Заклади ресторанного господарства. Класифікація : ДСТУ 4281:2004
– [Чинний від 01.07.2004].
7. Услуги общественного питания. Общие требования : ГОСТ 30523-97–
[Введ. в дію 01.07.1998].
8. Требования к обслуживающему
персоналу. Общественное питание:
ГОСТ 30524-97– [Введ. в дію 01.07.1998].
Базова:
9. Топольник, В.Г. Управління якістю продукції та послуг в
готельно- ресторанному господарстві : навч. посіб. / В.Г. Топольник. - Львів :
Магнолія 2006, 2012. - 328 с.
10. Топольник, В.Г. Управління якістю продукції і послуг
ресторанного господарства : навч. посіб. / В.Г. Топольник. - Донецьк : ДонНУЕТ,
2007. - 182 с.
11. Давидова, О.Ю. Управління якістю продукції та послуг у
готельно- ресторанному господарстві : навч. посібник / О.Ю. Давидова, І.М.
Писаревський, Р.С. Ладиженська; Харк. Нац.. акад. міськ. Госп-ва. – Х.: ХМАМГ,
2012. – 414 с.
12. Ильенкова, С.Д. Управление качеством : навч. посібник / И.Д
Ильенкова, B.C. Мхитарян и др. - М.: Юнити Дана, 2004. – 126
с.
13. Кириченко, Л.С. Основи стандартизації, метрології, управління
якістю : навч. посібник / Л.С. Кириченко, П.В. Мережко - К.: КНТЕУ, 2001. – 128
с.
14. Мережко, Н.В. Управління якістю : підруч. для вищ. навч. закл.
/Н.В. Мережко, В.В. Осієвська, Н.С. Ясинська. – К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т,
2010. – 216 с.
Допоміжна:
15. Басовский, Л.Е. Управление качеством : навч. посіб. / Л.Е.
Басовский – М: ИНФРА-М, 2000. - 212 с.
16. Боженко, Л.І. Управління якістю, основи стандартизації та
сертифікації продукції : навч. посіб. / Л.І. Боженко, О.Й. Гутта – Л: Афіша,
2001. - 176 с.
17. Гиссин, В.И. Управление качеством : підруч. / В.И. Гиссин -
Ростов на Дону, 2003. - 396 с.
18. Огвоздин, В.Ю. Управление качеством. Основы теории и практики :
підруч. для вищ. навч. закл. / В.Ю. Огвоздин - М.: Дело и сервис, 2002. -
160с.
19. Окрепилов, В.В. Управление качеством : підруч. / В.В. Окрепилов
- СПб.: Наука, 2000. - 911 с.
20. Системи управління якістю, основні положення та словник. - К.:
Держстандарт України, 2001. - 27 с
21. Системи управління якістю. Настанови щодо поліпшення
діяльності. - К. Держстандарт України, 2001. - 44 с.
22. Спицнадель, В.Н. Системы качества (в соответствии с
международными стандартами ISO серії 9000): разработка, сертификация, внедрение
и дальнейшее развитие. - СПб.: Бизнес-пресса, 2000. -335
с.
22. Управление эффективностью и качеством /Под ред. И. Прокопенко,
К. Порта. - VI. Дело, 2001. - 800 с.
23. Фомин В.Н. Квалиметрия. Управление качеством. Сертификация. -М.
Ось-89,2002.-380с.
24. Шаповал, М.Л. Основи стандартизації, управління якістю і
сертифікації / М.Л Шаповал. - К.: Вид-во Європ. ун-ту, 2002. - 174
с.