ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ОБРОБКИ СОЛОДУ В СУЧАСНОМУ ПИВОВАРІННІ

  • ПРО ЕЛЕКТРОННИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК
  • ЗМІСТ

1 ЗЕРНООЧИСНІ, МИЙНІ ТА СОРТУВАЛЬНІ МАШИНИ

image004.png
 
    • ЗМІСТ
    • ВСТУП
    • 1 ЗЕРНООЧИСНІ, МИЙНІ ТА СОРТУВАЛЬНІ МАШИНИ
    • 1.1 Повітряно-ситові сепаратори
    • 1.2 Трієри
    • 1.3 Магнітні сепаратори
    • 1.4 Апарати для мийки зерна
    • 2 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ СОЛОДОРОЩЕННЯ
    • 2.1 Замочування ячменю
    • 2.2 Солодорощення
    • 2.2.1 Токові солодовні
    • 2.2.2 Барабанні солодовні
    • 2.2.3 Ящикові солодовні
    • 2.2.3.1 Солодовня з окремо встановленими ящиками
    • 2.2.3.2 Солодовня «все в одному ящику»
    • 2.2.3.3 Солодовня з пересувною грядкою
    • 2.2.3.4 Солодовня з камерами розчинення (метод Кропфа)
    • 2.2.3.5 Баштові солодовні
    • 3 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ СУШІННЯ СОЛОДУ
    • 3.1 Сушильні апарати періодичної дії
    • 3.2 Солодосушильні апарати безперервної дії
    • 4 МАШИНИ ДЛЯ ОБРОБКИ СУХОГО СОЛОДУ
    • 4.1 Паростковідбійні машини
    • 4.2 Солодополірувальні машини
    • 4.3 Машини для дроблення солоду
    • ЛІТЕРАТУРА
 

© ТДАТУ, Паляничка Н.О., Пупинін А.А., Феофанов М.О. 2021р. | Free CSS Templates | TurboSite