ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ КРАФТОВОГО ПИВА

  • ПРО ЕЛЕКТРОННИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК
  • ЗМІСТ

СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ

1.Бойко Л.М. Физико-химические методы контроля бродильных производств. Справочник. - К.: Технiка, 1986 - 188 с.

2. Прист Ф., Кемпбелл И. Микробиология пива: Пер. с англ. — СПб.: Профессия, 2005. — 368 с.

3. Хорунжина С. И. Биохимические и физико-химические основы технологии солода и пива. — М.: Колос, 1998. — 312 с.

4. Домарецький В. А. Технологія солоду і пива: Підруч. для студ. вищ. навч. закл. — К.: ІНКОС, 2004. — 426 с.

 

 

© ТДАТУ, Самойчук К.О., Пупинін А.А., Феофанов М.О.

 
    • ЗМІСТ
    • ВСТУП
    • 1 ЩО ТАКЕ КРАФТОВЕ ПИВО
    • 2 ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПИВА
    • 3 ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ ПИВА ТА МЕТОДИ ЇХ ВИЗНАЧЕННЯ
    • 3.1 Хімічний склад
    • 3.2 Колоїдний склад пива
    • 3.3 Органолептичні показники
    • 3.4 Кольоровість та прозорість
    • 3.5 Смак та аромат
    • 3.6 Пінистість та стійкість піни
    • СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ
 

© ТДАТУ, Самойчук К.О., Пупинін А.А., Феофанов М.О. | Free CSS Templates | TurboSite