МЕТОДИ ТЕОРЕТИЧНИХ І ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ

  • ПРО ЕЛЕКТРОННИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК
  • ЗМІСТ

3. Моделювання процесів харчової технології

 
    • ЗМІСТ
    • 1. Завдання і структура теоретичних досліджень
    • 2. Сучасні методи теоретичних досліджень
    • 3. Моделювання процесів харчової технології
    • 3.1. Сутність методу моделювання
    • 3.2. Загальні відомості про метод статистичного моделювання
    • 4. Класифікація, типи і завдання експерименту
    • 5. Методологія експериментальних досліджень
    • 6. Розробка плану - програми й методики проведення експерименту
    • 7. Методи обробки й аналізу експериментальних даних
    • 8. Регресійний аналіз
    • 9. Перевірка експериментальних даних на адекватність
    • Література
 

© ТДАТУ, Самойчук К.О., Верхоланцева В.О., 2021 рік | Free CSS Templates | TurboSite