ЗАГАЛЬНІ ВІДОМОСТІ ПРО ОБЛАДНАННЯ ПІДПРИЄМСТВ З ВИРОБНИЦТВА ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ
ПРО ЕЛЕКТРОННИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК
ЗМІСТ
ПРО ЕЛЕКТРОННИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК
До змісту
1 Структурні елементи машин, апаратів і потоково-технологічних ліній
1.1 Машини
1.2 Апарати
1.3 Потокові лінії
2 Основні вимоги до технологічних машин і апаратів
3 Основні правила експлуатації устаткування
4 Загальні вимоги безпеки до основних елементів устаткування й органів його керування
4.1 Загальні вимоги безпеки
4.2 Засоби огородження небезпечних зон
4.3 Огороджувальні пристрої
4.4 Запобіжні пристрої
4.5 Пристрої, що сигналізують
4.6 Дистанційне керування
4.7 Правила розміщення устаткування у виробничому приміщенні
4.8 Умови безпечної експлуатації устаткування
5 Класифікація устаткування підприємства з виробництва хлібобулочних виробів
5.1 Загальні відомості про підприємство з виробництва хлібобулочних виробів
5.2 Класифікація устаткування хлібопекарських підприємств
6 Основні схеми потоково-технологічних ліній
6.1 Лінія виробництва хлібобулочних виробів з безперервним приготуванням тіста
6.2 Лінія виробництва батоноподібних виробів
6.3 Лінія виробництва подового хліба
6.4 Лінія виробництва формових сортів хліба
6.5 Лінії малих підприємств
Контрольні питання та тести