ПРО ЕЛЕКТРОННИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК
Автори:
– співробітники
кафедри «Обладнання переробних і
харчових виробництв імені професора Ф.Ю. Ялпачика» Таврійського державного
агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного:
Самойчук
К.О. – доктор технічних наук,
професор, завідувач кафедри;
Пупинін А.А. – завідувач лабораторії кафедри, асистент;
В електронному
навчальному посібнику «АНАЛІЗ СИРОВИНИ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ПИВА» висвітлені основні показники базової та допоміжної сировини у
пивоварінні.
Посібник рекомендований для вивчення дисципліни ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОБЛАДНАННЯ ГАЛУЗІ здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 133 "Галузеве машинобудування".