ЗМІСТ

 

1. Структурні елементи машин, апаратів і потоково-технологічних ліній

1.1   Машини

1.2   Апарати

1.3   Потокові лінії

2.  Основні вимоги до технологічних машин і апаратів

3.  Основні правила експлуатації устаткування

4. Загальні вимоги безпеки до основних елементів устаткування й органів його керування

4.1  Загальні вимоги безпеки

4.2  Засоби огородження небезпечних зон

4.3  Огороджувальні пристрої

4.4  Запобіжні пристрої

4.5  Пристрої, що сигналізують

4.6  Дистанційне керування

4.7  Правила розміщення устаткування у виробничому приміщенні

4.8  Умови безпечної експлуатації устаткування

5. Класифікація устаткування підприємства з виробництва хлібобулочних виробів.

5.1  Загальні відомості про підприємство з виробництва хлібобулочних виробів

5.2  Класифікація устаткування хлібопекарських підприємств

6.  Основні схеми потоково-технологічних ліній

6.1  Лінія виробництва хлібобулочних виробів з безперервним приготуванням тіста

6.2  Лінія виробництва батоноподібних виробів

6.3  Лінія виробництва подового хліба

6.4  Лінія виробництва формових сортів хліба

6.5  Лінії малих підприємств

Контрольні питання та тести