ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ОБРОБКИ СОЛОДУ В СУЧАСНОМУ ПИВОВАРІННІ
ПРО ЕЛЕКТРОННИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК
ЗМІСТ
1 ЗЕРНООЧИСНІ, МИЙНІ ТА СОРТУВАЛЬНІ МАШИНИ
ЗМІСТ
ВСТУП
1 ЗЕРНООЧИСНІ, МИЙНІ ТА СОРТУВАЛЬНІ МАШИНИ
1.1 Повітряно-ситові сепаратори
1.2 Трієри
1.3 Магнітні сепаратори
1.4 Апарати для мийки зерна
2 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ СОЛОДОРОЩЕННЯ
2.1 Замочування ячменю
2.2 Солодорощення
2.2.1 Токові солодовні
2.2.2 Барабанні солодовні
2.2.3 Ящикові солодовні
2.2.3.1 Солодовня з окремо встановленими ящиками
2.2.3.2 Солодовня «все в одному ящику»
2.2.3.3 Солодовня з пересувною грядкою
2.2.3.4 Солодовня з камерами розчинення (метод Кропфа)
2.2.3.5 Баштові солодовні
3 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ СУШІННЯ СОЛОДУ
3.1 Сушильні апарати періодичної дії
3.2 Солодосушильні апарати безперервної дії
4 МАШИНИ ДЛЯ ОБРОБКИ СУХОГО СОЛОДУ
4.1 Паростковідбійні машини
4.2 Солодополірувальні машини
4.3 Машини для дроблення солоду
ЛІТЕРАТУРА