ПРО ЕЛЕКТРОННИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК

 

 

Автори:

 – співробітники кафедри «Обладнання переробних і харчових виробництв імені професора Ф.Ю. Ялпачика» Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного: 

Самойчук К.О. – доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри;

Пупинін А.А. – завідувач лабораторії кафедри, асистент;

 – комерційний директор ПП «ДІМІОРС», провідний виробничник:

Феофанов М.О.

 

В електронному навчальному посібнику «ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ КРАФТОВОГО ПИВА» розкриті основні якісні показники продукції пивоваріння, розглянуті принципи та методи їх визначення.

Посібник рекомендований для вивчення дисципліни ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОБЛАДНАННЯ ГАЛУЗІ здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 133 "Галузеве машинобудування".

 

ophv.png