ВСТУП

Пивоваріння — ціле мистецтво, яке виникло більше 8 століть тому. Незважаючи на його давню появу, пивоварам є до чого прагнути. Щорічно представляються нові напої, вдосконалюється смак відомих сортів. Існує більше сотні технологій виробництва пінного. Сировина для пива залишилася незмінною. Основними інгредієнтами виступають:

- солод;

- хміль;

- пивні дріжджі;

- вода.

Смак пива вдосконалюється завдяки новим технологіям виробництва і натуральним добавкам. У кожного досвідченого пивовара є своя унікальна рецептура. Багаторічний досвід, сучасне обладнання, натуральні продукти з власних полів дозволяють робити дійсно якісні українські напої, які відповідають ДСТУ. Підготовка сировини, варіння, розлив — всі ці процеси проходять ретельний контроль, в результаті споживач має можливість купити смачне живе пиво, ель, лагер.

Пивоваріння — це технічно складний процес, під час якого потрібно враховувати норми і рецептуру. Виготовлення пінного можливе тільки в спеціально обладнаних приміщеннях. Сировина для виробництва пива повинна бути екологічно чистою. Виробник пінного зобов’язується зберігати його згідно з правилами, прописаними в регламенті. Порушення встановлених нормативів призводить до того, що погіршуються характеристики напою. Відповідно, продукт виходить неналежної якості. До характеристик теж висунуті вимоги.

Використовуючи для приготування пива інгредієнти, що відповідають вимогам, виробник отримує напій високої якості, який без проблем проходить незалежну перевірку.

 

image002.jpg