Література.

1. Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості / І.С. Гулий та ін. / Під ред. І.С. Гулого. К. : 2001. 576с

2. Кавецкий Г. Д., Васильев Б. В. Процессы и аппараты пищевой технологи. 2-е изд., перераб. и доп. М. : Колос, 1999. 551 с.

3. Процеси та апарати харчових виробництв : підручник / Поперечний А. М., Черевко О. І., Гаркуша В. Б., Кирпиченко Н. В. ; за ред. А. М. Поперечного. К. : Центр учбової літератури, 2007. 304 с.

Бойко В.С., Самойчук К.О., Тарасенко В.Г., Загорко Н.П., Мікульонок І.О., Циб В.Г. Процеси і апарати харчових виробництв. Механічні процеси і технології надвисокого тиску. Підручник. – Мелітополь: Видавничо-поліграфічний центр «Люкс», 2019.

 

 

© Самойчук К.О., Тарасенко В.Г., Бойко В.С., Лівик Н.В., ТДАТУ 2021